www.natuurenvoeding.nl

Advies vanuit natuurlijk oogpunt

Wie ben ik?

Mijn naam is Caroline Schuurman. Ik woon met mijn gezin sinds een aantal jaar in Leusden. Hier heb ik mijn praktijk aan huis.

Doordat ik uit een familie kom met natuurgeneeskunde is dit er, soms letterlijk, met de paplepel ingegoten. Ik kreeg vroeger geen antibiotica (volgens mijn vriendinnetjes lekker zoet...) maar ik moest vieze knoflook/melk drankjes drinken... 

Nadat ik jaren lang van mijn eigen gekweekte kruidenplantjes creme's, zalven en maskers maakte, ben ik hierin een opleiding gaan volgen. Deze heb ik gevolgd aan de Sorag academie, Voedings- Gezondheidsspecialist en Fytotherapie.

Ik bleef gefascineerd door de uitstraling van mensen. Waarom krijg je bij sommige mensen een bepaald gevoel als iemand met je praat, je aankijkt. Wat zegt een bepaalde blik, welke type mens schuilt er achter een bepaalde kleur ogen, wat betekent dat ene bruine stipje in iemands blauwe oog...

Daar moest ik meer van weten en dus ben ik in 2009 de opleiding voor Iriscopie gaan volgen bij Vita Opleidingen. Hier heb ik mijn echte passie voor ogen en diagnose stelling via het oog ontdekt. Wat kun je ontzettend veel kennis halen uit iemands ogen! Hoe voelt iemand zich, hoe staat deze in het leven, wat ligt er qua gezondheid in het verschiet. Ik ben nog lang niet verzadigd als het gaat om kennis over iriscopie.

Ik vind het leuk om mijn kennis te blijven ontwikkelen, daarom zal ik regelmatig nascholing volgen. Soms is dit een verdieping van mijn kennis maar soms is dit weer iets heel anders.  
Kaart
Opbellen
E-mail
Info