www.natuurenvoeding.nl

Advies vanuit natuurlijk oogpunt

Courgetti met mango en avocado


Ingrediënten:
1 mango geschild
1 handje bevroren stukjes mango
1 avocado
5 blaadjes munt
1 cm gember geschild
6 el kokosmelk
2 el sojasaus
1/2 tl gemalen rode pepervlokken
peper
zeezout
2 courgettes
dun gesneden radijsjes

1. Doe de verse en bevroren mango en het vruchtvlees van de avocado, de muntblaadjes, gember, kokosmelk, sojasaus en gemalen rode pepervlokken in een blender en maal tot een gladde romige saus. Breng op smaak met peper en zout.
2. Draai met de spiraalsnijder lieren van de courgettes.
3. Verwarm de courgettes kort in de wok en doe ze dan in een kom met de saus en hussel alles door elkaar.
4. Verdeel over 2 borden en garneer met de plakjes radijs.

Tip: lekker met gegrilde garnalen!

Eet smakelijk!

 
Kaart
Opbellen
E-mail
Info